8 de juny | Cagaburro Music & Kids

El 8 de juny, marca’t aquesta data al calendari perquè el CEF Bosc de Tosca i l’AE Gimnàstica Olot et conviden a una jornada espectacular plena de diversió, entreteniment i activitats per a tota la família. Les instal·lacions del CEF Bosc de Tosca seran l’escenari d’un esdeveniment que promet diversió i moments inoblidables tant per a nens i nenes com per adults.

La festa començarà a les 10.30h amb una tradició que no pot faltar, el Cagaburro, acompanyat de jocs gegants tradicionals que captivaran a públics de totes les edats. A banda, hi haurà activitats esportives com futvolei i un camp inflable de 3c3, on podràs demostrar les teves habilitats i passar una estona divertida amb els teus amics i familiars.

A partir de les 12.00h, la música en directe de Mam i Pipa omplirà l’ambient de ritme i alegria, mentre gaudeixes d’un vermut gratuït a càrrec de les dues entitats.

Per tots els que volen formar part de la diada de principi a fi, a les 14.00h se celebrarà un dinar popular, una oportunitat perfecta per acomiadar la temporada amb l’equip, amics i/o família i socialitzar amb altres assistents en un ambient distès i acollidor.

A la zona MUSIC, a partir de les 16.00h, l’escenari s’il·luminarà amb l’actuació d’Ernest Prana i, seguidament, la vibració contagiosa de Banda Neon prendrà el relleu. A les 19.00h, serà el torn d’Orquestra Stop 80, qui posarà la cirereta al pastís amb la seva música enèrgica i animada, per a continuació cedir el protagonisme a un punxa-discs que mantindrà l’ambient festiu fins a la fi de l’acte.

Per als més petits de la casa, la zona KIDS ofereix una gran varietat d’activitats a partir de les 16.30h. Jocs gegants tradicionals, atraccions mecàniques i un castell inflable amb rampa seran només algunes de les opcions disponibles per a la diversió sense límits dels més joves. A més, el castell inflable esportiu Wipe Out promet emocions fortes i rialles sense fi, tot acompanyat de música ambient per mantenir l’alegria en tot moment.

Enguany, durant el matí a partir de les 10.00h, es celebrarà la Supercopa Escoleta, organitzada pel CE Garrotxa, on els nostres dos equips més menuts, hi participaran sota la direcció de Pere Carré, Ramon Masó, Ezequiel Romero i Eric Fernandez. A mig matí i durant la pausa d’hidratació de la Supercopa, un grup de l’AE Gimnàstica Olot oferirà una actuació en directe.

Descarrega’t el programa