Albert Danés (Cuc), deixa de ser el coordinador esportiu

Albert Danés va arribar al club al 2006 per exercir la funció de coordinador esportiu, quan aleshores el club només tenia 12 dels 26 equips que té a dia d’avui. A part, també ajudava als equips a preparar tasques i entrenaments per tal de millorar tàcticament. Una figura que ha vist i fet créixer el club de la millor manera possible.

D’altre banda, aquest any també n’és l’entrenador del primer equip i 2n entrenador de l’Infantil “A”, funcions de les quals seguirà exercint amb normalitat, significant que seguirà vinculat al club com a entrenador.

Ha estat una decisió pròpia en la que remarca que és per qüestions únicament laborals i no tanca les portes a un possible retorn com a Coordinador Esportiu. Cuc ha mostrat un agraïment molt especial a tota La Junta per la confiança que se l’hi ha dipositat durant els darrers anys i creu que s’emporta una experiència immillorable.

Jordi Planella, Yeray Pérez, Pere Carré i Albert Guillamet, seran els encarregats de seguir amb el projecte que s’ha iniciat aquesta temporada.

Moltes gràcies per aquests 10 anys, Albert!

Comparteix ara

Publicacions Relacionades

Deixa’ns un comentari