10 DE JUNY 2023

CAGABURRO

El Cagaburro, és un concurs que consisteix en dividir el camp de gespa artificial en 3.200 parcel·les d'un metre quadrat i deixar anar 5 burros des dels diferents extrems del terreny de joc. Cada burro, porta un distintiu de color per poder-los diferenciar i cada color correspon a un sucós premi. Les parcel·les on els burros deixin els excrements seran les parcel·les guanyadores.

La jornada del Cagaburro, comença al matí juntament amb l'organització de diferents activitats programades per a petits i grans, finalitzant la cloenda amb la xaranga Bufatramuntana, concert amb el grup de versions Banda Neon i Dj amb els millors èxits

L'acta es complementa amb una arrossada popular on hi participen els jugadors, famílies del club, veïns i veïnes del barri i tothom que vulgui passar una bona diada.

Inflables
Atraccions mecàniques
Festa de l'escuma
Partits 3c3
Futgolf
Futvolei
Pares vs Pares
Arrossada popular

premi vermell

· Una nit amb esmorzar a Cabanyes entre Valls per a dues persones.
· Dinar per a dues persones al Restaurant de Cabanyes entre Valls.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi groc

· Vol en globus per La Garrotxa per a dues persones amb Vol de Coloms.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi rosa

· Una nit a l’Hostal Spa Empúries
per a dues persones (dormir i
esmorzar).
· Dinar a base de marisc a El Roser
2 de l’Escala per a dues persones.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi verd

· Una nit a la suite de l’Hotel Mas La Ferreria de La Vall de Bianya per a dues persones amb mitja pensió.
· Dinar o sopar per a dues persones a Ca l’Enric - 1* Michelin.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi blau

· Cap de setmana per a una família (2+1) a Port Aventura amb allotjament en un dels hotels del parc i entrada al parc.
· Entrada a Ferrari Land.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

Informació

· Les parcel·les que toquin la premiada i tinguin una "cagarada", tindran un premi d'un pernil.
· La butlleta caduca al cap d'un mes.
· Els premis caduquen al cap d'un any.
· Els premis no seran acumulables.
· En cas de pluja, l'organització es reserva el dret de canviar de dia.

BASES

DEL CAGABURRO
  • Cada parcel·la estarà identificada per un número i lletra i els números estaran col·locats en tot el perímetre del rectangle i aleatòriament. L’entrada al camp de futbol és gratuïta.

  • El cagaburro consisteix en deixar anar cinc burros i esperar que caguin en una de les 3.200 parcel·les. Els burros surten de cada córner i un del centre del camp. Cada un d’ells portarà un distintiu de color, per poder identificar el premi. (Ex: Allà on cagui el burro amb el distintiu groc, aquell número serà el guanyador del premi groc.)

  • La parcel·la guanyadora serà la que rebi la primera cagarada de cada burro. En cas de que la cagarada sigui en el límit entre dos parcel·les, es mirarà el pes i no la olor.

  • Per la compra de cada parcel·la es farà un pagament de 5€, i l’interessat rebrà una butlleta on hi constarà el número de la parcel·la que ha adquirit.
  • Es dona un marge d’un mes perquè cadascun dels cinc guanyadors, es posi en contacte amb l’organització per poder-los entregar els premis. Passat aquest termini, sense que el guanyador no s’hagi posat en contacte amb l’organització, aquesta donarà per nul el premi corresponent.

  • Queda prohibida tota acció que pugui alterar el comportament dels animals. El cagaburro comença quan els membres de l’organització donin el senyal d’inici del joc.

  • Al local social de Bosc de Tosca, hi haurà un panell de grans dimensions amb la identificació de cadascuna de les parcel·les.

  • Els premis no són acumulables, en cas de que un burro cagui en una parcel·la que ja ha estat premiada, s’haurà d’esperar la seva la segona cagarada i així successivament fins que cagui a una parcel·la neta.

  • Si el dia del sorteig el temps no és favorable per a realitzar l’activitat, l’organització té el dret de fer-la un altre dia o realitzar el sorteig mitjançant boles.
premis

20222

GROC: 1856
ROSA: 1317
VERD: 2812
VERMELL: 1487
BLAU: 2410