10 DE JUNY 2023

CAGABURRO 2.0

El Cagaburro, és un concurs que consisteix en dividir el camp de gespa artificial en 3.200 parcel·les d'un metre quadrat i deixar anar 5 burros des dels diferents extrems del terreny de joc. Cada burro, porta un distintiu de color per poder-los diferenciar i cada color correspon a un sucós premi. Les parcel·les on els burros deixin els excrements seran les parcel·les guanyadores.

La jornada del Cagaburro, comença al matí juntament amb l'organització de diferents activitats programades per a petits i grans, finalitzant la cloenda amb la xaranga Bufatramuntana, concert amb el grup de versions Banda Neon i Dj amb els millors èxits

L'acta es complementa amb una arrossada popular on hi participen els jugadors, famílies del club, veïns i veïnes del barri i tothom que vulgui passar una bona diada.

Inflables
Atraccions mecàniques
Festa de l'escuma
Partits 3c3
Futgolf
Futvolei
Pares vs Pares
Arrossada popular

premi vermell

· Una nit amb esmorzar a Cabanyes entre Valls per a dues persones.
· Dinar per a dues persones al Restaurant de Cabanyes entre Valls.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi groc

· Vol en globus per La Garrotxa per a dues persones amb Vol de Coloms.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi rosa

· Una nit a l’Hostal Spa Empúries
per a dues persones (dormir i
esmorzar).
· Dinar a base de marisc a El Roser
2 de l’Escala per a dues persones.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi verd

· Una nit a la suite de l’Hotel Mas La Ferreria de La Vall de Bianya per a dues persones amb mitja pensió.
· Dinar o sopar per a dues persones a Ca l’Enric - 1* Michelin.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi blau

· Cap de setmana per a una família (2+1) a Port Aventura amb allotjament en un dels hotels del parc i entrada al parc.
· Entrada a Ferrari Land.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

Informació

· La butlleta caduca al cap d'un mes.
· Els premis caduquen al cap d'un any.
· Els premis no seran acumulables.
· En cas de pluja, l'organització es reserva el dret de canviar de dia.

BASES

DEL CAGABURRO 2.0

Es delimitarà el terreny de joc en una parcel·la de 80m x 40m. Cada parcel·la estarà identificada de forma digital per un número i lletra i els números estaran col·locats de forma aleatoria. L’entrada al camp de futbol és gratuïta.

El Cagaburro consisteix en deixar anar cinc burros i esperar que caguin en una de les 3.200 parcel·les que s’hauran delimitat digitalment per la sala VOR. Els burros surten de cada córner i un del centre del camp. Cada un d’ells portarà un distintiu de color, per poder identificar el premi. (Ex: Allà on cagui el burro amb el distintiu groc, aquell número serà el guanyador del premi groc.)

La parcel·la guanyadora serà la que rebi la primera cagarada de cada burro. En cas de que la cagarada sigui en el límit entre dos parcel·les, es mirarà el pes i no la olor.

Perquè la sala VOR pugui determinar el guanyador, es col·locarà un dron al centre del terreny de joc per alçar-lo i fotografiar el perímetre. Posteriorment serà feina dels àrbtires determinar la parcel·la guanyadora.

Per la compra de cada parcel·la es farà un pagament de 5€, i l’interessat rebrà una butlleta on hi constarà el número de la parcel·la que ha adquirit.

Es dona un marge d’un mes perquè cadascun dels cinc guanyadors, es posi en contacte amb l’organització per poder-los entregar els premis. Passat aquest termini, sense que el guanyador no s’hagi posat en contacte amb l’organització, aquesta donarà per nul el premi corresponent.

Queda prohibida tota acció que pugui alterar el comportament dels animals, exceptuant les que siguin necessàries per part de l’organització a l’hora de comprovar els premis.
El Cagaburro comença quan els membres de l’organització donin el senyal d’inici del joc.

Al local social de Bosc de Tosca, hi haurà un panell de grans dimensions amb la identificació de cadascuna de les parcel·les.

Els premis no són acumulables, en cas de que un burro cagui en una parcel·la que ja ha estat premiada, s’haurà d’esperar la seva la segona cagarada i així successivament fins que cagui a una parcel·la neta.

Si el dia del sorteig el temps no és favorable per a realitzar l’activitat, l’organització té el dret de fer-la un altre dia o realitzar el sorteig mitjançant boles.

premis

2023

GROC: 0695
ROSA: 0175
VERD: 0909
VERMELL: 1489
BLAU: 2576