10 DE JUNY 2023

CAGABURRO

El Cagaburro, és un concurs que consisteix en dividir el camp de gespa artificial en 3.200 parcel·les d'un metre quadrat i deixar anar 5 burros des dels diferents extrems del terreny de joc. Cada burro, porta un distintiu de color per poder-los diferenciar i cada color correspon a un sucós premi. Les parcel·les on els burros deixin els excrements seran les parcel·les guanyadores.

La jornada del Cagaburro, comença al matí amb l'organització de diferents activitats programades per a petits a grans, donant per finalitzada la temporada i celebrant la festa de cloenda.

Tot l'acta, es complementa amb un concurs d'arrossos cuinats pels diferents equips del club, el qual el guanyador s'endu un xai.

Inflables
Burro mecànic
Festa de l'escuma
Partits 3c3
Futgolf
Futvolei
Pares vs Pares
Concurs d'arrossos

premi vermell

· Una nit amb esmorzar a Cabanyes entre Valls per a dues persones.
· Dinar per a dues persones al Restaurant de Cabanyes entre Valls.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi groc

· Vol en globus per La Garrotxa per a dues persones amb Vol de Coloms.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi rosa

· Una nit amb esmorzar a l'Hotel Vall de Bas per a dues persones.
· Dinar per a dues persones al Restaurant Quinze Ous.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi verd

· Una nit a la suite de l’Hotel Mas La Ferreria de La Vall de Bianya per a dues persones amb mitja pensió.
· Dinar o sopar per a dues persones a Ca l’Enric - 1* Michelin.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

premi blau

· Cap de setmana per a una família (2+1) a Port Aventura amb allotjament en un dels hotels del parc i entrada al parc.
· Entrada a Ferrari Land.
· Una passejada en burro per a dues persones pel Parc de Pedra Tosca.

Informació

· Les parcel·les que toquin la premiada i tinguin una "cagarada", tindran un premi d'un pernil.
· La butlleta caduca al cap d'un mes.
· Els premis caduquen al cap d'un any.
· Els premis no seran acumulables.
· En cas de pluja, l'organització es reserva el dret de canviar de dia.

BASES

DEL CAGABURRO
  • Cada parcel·la estarà identificada per un número i lletra i els números estaran col·locats en tot el perímetre del rectangle i aleatòriament. L’entrada al camp de futbol és gratuïta.

  • El cagaburro consisteix en deixar anar cinc burros i esperar que caguin en una de les 3.200 parcel·les. Els burros surten de cada córner i un del centre del camp. Cada un d’ells portarà un distintiu de color, per poder identificar el premi. (Ex: Allà on cagui el burro amb el distintiu groc, aquell número serà el guanyador del premi groc.)

  • La parcel·la guanyadora serà la que rebi la primera cagarada de cada burro. En cas de que la cagarada sigui en el límit entre dos parcel·les, es mirarà el pes i no la olor.

  • Per la compra de cada parcel·la es farà un pagament de 5€, i l’interessat rebrà una butlleta on hi constarà el número de la parcel·la que ha adquirit.
  • Es dona un marge d’un mes perquè cadascun dels cinc guanyadors, es posi en contacte amb l’organització per poder-los entregar els premis. Passat aquest termini, sense que el guanyador no s’hagi posat en contacte amb l’organització, aquesta donarà per nul el premi corresponent.

  • Queda prohibida tota acció que pugui alterar el comportament dels animals. El cagaburro comença quan els membres de l’organització donin el senyal d’inici del joc.

  • Al local social de Bosc de Tosca, hi haurà un panell de grans dimensions amb la identificació de cadascuna de les parcel·les.

  • Els premis no són acumulables, en cas de que un burro cagui en una parcel·la que ja ha estat premiada, s’haurà d’esperar la seva la segona cagarada i així successivament fins que cagui a una parcel·la neta.

  • Si el dia del sorteig el temps no és favorable per a realitzar l’activitat, l’organització té el dret de fer-la un altre dia o realitzar el sorteig mitjançant boles.
premis

20222

GROC: 1856
ROSA: 1317
VERD: 2812
VERMELL: 1487
BLAU: 2410