Coaching als entrenadors del CEF Bosc de Tosca

Aktua Liderazgo, acompanyarà els entrenadors del club en la cerca d'un major rendiment tant propi com del seu equip.

El CEF Bosc de Tosca, ha apostat per aquesta empresa (Aktua Liderazgo) per a dotar a l’entrenador d’eines de lideratge, orientades a la gestió de l’equip esportiu.

Jofre Mateu (jugador de futbol professional) i Miguel Llorente (entrenador de futbol UEFA A) ajudaran el proper divendres, 27 de gener a les 20:00h als entrenadors a solucionar o enfocar un problema i els motivaran per actuar i convertir l’elecció en acció.

El lloc d’aquesta formació serà al mateix Local Social de Bosc de Tosca i va dirigida a tots els monitors, entrenadors, coordinadors i Junta Directiva del club.

 • Volem formar i donar tot el nostre suport als entrenadors i monitors que tenim al nostre club, ells són els responsables d’una petita part de l’educació del jugador i se li ha de donar la importància que es mereix.

  Xevi Cros
  President CEF Bosc de Tosca

Opinions d’entrenadors sobre Aktua Liderazgo

 • El taller d’Aktua em va ajudar a entendre que la meva motivació no és la dels altres, que cadascú té la seva i aquesta és la que cal incentivar. Intentar transmetre la meva motivació no donarà resultat. A més, em va ensenyar a fer-me preguntes per trencar amb les meves creences limitants, i a elaborar dinàmiques de grup per treure el millor de l’equip.

  Marc Montero
  Entrenador CE Europa

 • En si, el sol fet de parlar de lideratge, ja és absolutament imprescindible quan parlem d’un col·lectiu, i en el nostre cas d’un equip. Conèixer el que significa ser líder i com arribar a aconseguir-ho. Parlar de líder és parlar de col·lectiu, d’idea, de guia, d’empatia, d’assertivitat, d’autoconeixement, de confiança, de transmissió,… i de tot allò que és i genera en el seu entorn. Tot això ho van sintetitzar de forma excel·lent Jofre i Miquel a la sessió de Aktua sobre lideratge. Enhorabona per la vostra introspecció en la figura del líder, essencial en la nostra societat en general i en l’esport en particular.

  Joan Vilà
  Responsable Metodologia FC Barcelona

aktua

Comparteix ara

Publicacions Relacionades

Deixa’ns un comentari