El Club fixa el 22 de febrer per reprendre l’activitat a les instal·lacions

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Actualment continuen vigents els cribratges massius a les diferents escoles i instituts de la comarca. Així mateix, les dades continuen sent molt elevades al nostre territori.

Segons les darreres informacions que hem obtingut, el proper divendres, 19 de febrer, s’haurien d’haver entregat tots els resultats de les proves diagnòstiques de la COVID-19.

Per aquest motiu i tal com anunciàvem en el darrer comunicat, ens veiem amb la responsabilitat de posposar la represa dels entrenaments pel proper dilluns, 22 de febrer. Tret de que les mesures que anunciï el PROCICAT i el Govern el proper dijous ens ho impedeixi, aquesta data queda totalment fixada per reprendre l’activitat a les instal·lacions del Club.

Tanmateix, s’informa que sempre i quan el Govern relaxi les mesures, la FCF té previst reprendre la competició el proper 7 de març, pel que si aquesta data s’acaba confirmant en els propers dies, el cap de setmana del 27 de febrer, es disputaria un partit amistós.

La quota de febrer es cobrarà en base a la part proporcional (una setmana).

El Club recomana realitzar activitat física al llarg de la pròxima setmana per alleugerir l’impacte dels primers dies d’entrenament.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Horaris d’entrenament” style=”classic” color=”black” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.boscdetosca.cat%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F02%2FHoraris-13-02-2021.pdf|target:_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Protocol d’entrenaments” style=”classic” color=”black” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.boscdetosca.cat%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F08%2FProtocol-entrenaments-COVID19.pdf|target:_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Proposta represa competició” style=”classic” color=”black” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.boscdetosca.cat%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F02%2FProposta-represa-competicio%CC%81-FCF.pdf|target:_blank”][/vc_column][/vc_row]