El FC Barcelona revalida el títol del Memorial Enric Rodà Serra “Licu”

El camp municipal d’esports de Bosc de Tosca va acollir dissabte un dels esdeveniments més destacats del club, el memorial d’Enric Rodà Serra ‘Licu’. El prestigiós torneig de futbol 7 d’alevins va celebrar enguany la seva setena edició i ha comptat amb la participació de 24 equips.

Xevi Cros

Estem molt contents de poder un any més fer la setena edició del Memorial Enric Rodà ‘Licu’. Per primera vegada engeguem el torneig amb 24 equips, un torneig que consta de 4 grups de 6 equips. Durant el matí, es juguen partits de 15 minuts i a la tarda es faran competicions diferents: la d’or, la de plata i la de bronze

L’actual president del CEF Bosc de Tosca també va voler agraïr a tots els clubs participants, especialment, els que han hagut de fer més quilòmetres per arribar a les instal·lacions. Aquesta edició va comptar amb la participació d’equips com el FC Barcelona, el CF Damm, el CE Sabadell i la UE Figueres, a banda d’equips internacionals provinents de Romania i Japó.

El FC Barcelona va ser el guanyador i el conjunt més golejador de la categoria d’or. El club romanès Universitatea Cluj va ser el vencedor de la categoria de plata i la UE Figueres, el de la categoria de bronze.

Enric Campos

És un torneig on portem diverses temporades participant. Crec que és un torneig on hi ha molts equips i molts partits. Crec que sobretot en aquest període de pre-temporada ens venen bastant bé per anar sumant minuts i anar millorant l’aprenentatge del jugador

L’objectiu del torneig va ser recordar la figura de l’ex president del club de Les Preses i fomentar l’intercanvi cultural i les diferents maneres de veure el futbol entre els jugadors.

Font: Olot Televisió

Comparteix ara

Publicacions relacionades

Obrir WhatsApp
Tens algun dubte?
WhatsApp CEF Bosc de Tosca
Hola! Vols inscriure el teu fill/a i tens algun dubte?