Estrena de matrícula d’honor. Caldes 2-3 Bosc de Tosca

Diumenge 2 d’octubre de 2022. Aquesta era la data marcada en vermell per tots els membres i simpatitzants del Bosc de Tosca. I per fi ha arribat al dia i de quina manera. Aquest migdia el conjunt groc s’ha estreant amb victòria al camp del Caldes de Montbui per 2 a 3 en un final d’infart.

A l’inici del partit, domini groc tenint la possessió de la pilota i aproximant-se a la porteria local. I no s’ha esperat gens el conjunt de Jan Miquel Salavedra i Jordi Boix en obrir el marcador. Al minut 8, gran jugada de combinació que acabava amb un xut creuat de d’Arnau Barnadas que aturava el porter i que posteriorment Joel Ferrés aprofitava el rebuig i anotava el 0-1. El primer gol de la història a Primera Catalana porta el segell del jove jugador que s’estrenava en partit ofical amb la samarreta groga. Quedava gairebé tot el partit i el cojunt vallesà apretava i es convertia en l’empat després d’una bola aèria que ha aprofitat Estrada que ha superat a Grabalosa per sobre. Al descaans, 1-1 i igualtat sobre el terreny de joc.

A la represa, el Bosc de Tosca ha fet un pas endavant i ha buscat tenir més protagonsisme amb ocasions, la majoria protagonitzades per Pol Serra, molt combatiu en el partit d’aquest diumenge. Salavedra i Boix han mogut l’equip i han fet canvis que han donat els seus fruits. Al minut 71, després d’una jugada plena de rebutjos de la defensa del Caldes, David Llorens clavava un potent xut a l’escaire esquerre i tornava a posar per davant el Bosc de Tosca al marcador. Quedaven més de 20 minuts i el partit s’ha començat a trencar fins que al 93′, el Caldes empatava després d’un servei de cantonada enmig de rebots i rematades de cap. Semblava que l’empat era definitiu però coses del futbol i la seva màgia, que en la última jugada apareixia Nil Canellas per emènyer suaument la pilota al fons de la xarxa i marcar el 2-3. Un final de bojos per estrenar-se a una categoria tant bonica com exigent com és la Primera Catalana.

La setmana vinent, torn pel debut a casa. Dissabte a les 16.30h a Bosc de Tosca davant la UE Figueres (16.30h)