FUTBOL BASE. Resum de la temporada 2022/2023

Des del CEF Bosc de Tosca ja vam donar per tancat definitivament el curs esportiu el cap de setmana passat, després dels darrers amistosos i la participació de l’Aleví ”A” i l’Aleví ”C” al Torneig Collell. Una temporada amb més d’una vinenta d’equips de futbol base i de reptes històrics que mai havíem viscut.

Els grans triomfadors aquesta temporada han estat dos equips que han aconseguit quedar campions de les seves lligues: el Juvenil ‘C’ i el Pre-Benjamí 2015 ‘Blau’. Pel que fa al Juvenil, l’equip de Ruben Berga, Jon Villatoro i Francesc Ventura ha firmat una temporada excel·lent encadenant és de 20 partits seguits guanyant i obtenint l’ascens a Primera Divisió. Per primera vegada, el club comptarà amb dos juvenils en aquesta categoria. Per la banda dels Pre-Benjamins, l’equip de Ferran Peralta i David Linares també ha assolit quedar primer de la lliga del Consell d’Osona. El més destacat no és aquest primer lloc en una lliga totalment formativa, sinó el joc i els valors transmesos al llarg de la temporada arreu dels camps on han jugat.

Pel que fa a la resta d’equips, el Juvenil ‘A’ i ‘B’ han quedat a la part mitja-alta de les seves respectives lligues. Els tres Cadets doncs més del mateix, amb el Primera Divisió quedant a la part alta, el ‘B’ estrenant-se al grup de l’Alt Empordà amb bona nota i el ‘C’, de primer any competint contra equips un any més gran, ha realitzat un gran curs sumant fins a 73 punts. Per tancar els equips de futbol 11, l’Infantil ”A” no ha pogut mantenir la categoria Preferent en un any exigent, però tot i això competit pels nostres davant grans equips de Catalunya. El ‘B’ i el ‘C’ han quedat a la part mitja de Segona Divisió.

Els equips de Futbol 7 han firmat una nova brillant temporada. L’Aleví ‘A’ ha quedat a la part alta de Preferent sent un dels millors equips de la lliga, com el ‘B’ i el ‘C’ a Primera Divisió firmant uns números d’allò més bons. El ‘D’ ha tancat la temporada millorant molts aspectes respecte a l’inici de temporada i l’Aleví ‘E’ ha fet un salt qualitatiu a la lliga del Consell d’Osona. Pel que fa als benjamins, gran curs dels dos de Preferent salvant la categoria amb nota i temporada formativa per al ‘C’ que ha anat de menys a més a la lliga del Consell d’Osona.

Els equips de la BDT Escola han fet un gran curs on per a molts ha estat el primer gaudint del futbol. El Pre-Benjamí 2015 ‘Groc’ ha fet una gran temporada, com la del Pre-Benjamí 2016 i els tres equips d’Escoleta. Tots ells han participat en diferents tornejos durant la temporada com per exemple el de Sant Feliu de Guíxols, les Preses o trobades d’Escoleta com les de Banyoles o Sant Gregori.

La resta d’equips, a banda de Salou, han participat en tornejos destacats com el TAR de Taradell on va participar l’Aleví ”B” que es va enfrontar a equips de la talla del Sevilla FC. Unes experiències positives per a jugadors i famílies.

Tanquem una temporada per a la història. Un curs històric en molts sentits i que vam celebrar al Cagaburro del 10 de juny. Gràcies a totes i a tots pel suport!