Jordi Boix serà el nou coordinador de F7 federat

El fins ara coordinador d’etapa F7 federat, Marc Adalid, deixarà el càrrec a final de temporada per motius laborals i personals. Una trajectòria de 3 temporades al capdevant de Benjamins i Alevins en la que ha marcat un estil de treball amb identitat de Club i a l’espera de la resolució final de la FCF, podria deixar al CEF Bosc de Tosca amb dos Alevins a Preferent, un Aleví a Primera Divisió i dos Benjamins a Preferent, una fita històrica i que és el fruit de la constància i la dedicació que ha transmès Adalid en tots aquests anys.

Jordi Boix, actual entrenador de l’Infantil “A” i segon de Jan Miquel al primer equip, és l’aposta de futur del F7 del Club per donar continuitat a totes les aportacions que ha iniciat en Marc. Boix va entrar al Club aquesta mateixa temporada i ràpidament es va contagiar de la filosofia que caracteritza al Bosc de Tosca.

[cs_quote column_size=”1/1″ cs_quote_section_title=”Jordi Boix” quote_cite=”Nou coordinador d’etapa F7 federat” quote_cite_url=”#” quote_align=”center”]Sóc un apassionat del futbol i aquest temps m’he sentit com a casa, m’identifica la filosofia del Club. Convençut de donar continuïtat al projecte esportiu del Bosc de Tosca.[/cs_quote]

Moltes gràcies per aquests grandíssims anys, Marc. Indubtable feina!

Que el camí que ens espera junts, sigui intens i divertit. Benvingut, Jordi!