Jordi Boix serà el nou coordinador de F7 federat

El fins ara coordinador d’etapa F7 federat, Marc Adalid, deixarà el càrrec a final de temporada per motius laborals i personals. Una trajectòria de 3 temporades al capdevant de Benjamins i Alevins en la que ha marcat un estil de treball amb identitat de Club i a l’espera de la resolució final de la FCF, podria deixar al CEF Bosc de Tosca amb dos Alevins a Preferent, un Aleví a Primera Divisió i dos Benjamins a Preferent, una fita històrica i que és el fruit de la constància i la dedicació que ha transmès Adalid en tots aquests anys.

Jordi Boix, actual entrenador de l’Infantil “A” i segon de Jan Miquel al primer equip, és l’aposta de futur del F7 del Club per donar continuitat a totes les aportacions que ha iniciat en Marc. Boix va entrar al Club aquesta mateixa temporada i ràpidament es va contagiar de la filosofia que caracteritza al Bosc de Tosca.

Jordi Boix

Sóc un apassionat del futbol i aquest temps m’he sentit com a casa, m’identifica la filosofia del Club. Convençut de donar continuïtat al projecte esportiu del Bosc de Tosca.

Moltes gràcies per aquests grandíssims anys, Marc. Indubtable feina!

Que el camí que ens espera junts, sigui intens i divertit. Benvingut, Jordi!

Comparteix ara

Publicacions relacionades

Obrir WhatsApp
Tens algun dubte?
WhatsApp CEF Bosc de Tosca
Hola! Vols inscriure el teu fill/a i tens algun dubte?