Presentem el nostre himne festiu (Party Anthem)

En motiu del 45è aniversari, el club ha llançat un nou himne festiu destinat a convertir-se en un himne icònic per als jugadors i els seguidors del club. Aquesta nova cançó és una oda a la passió, l’esperit de lluita i la unió que defineixen l’esperit del club. Amb la intenció de ser utilitzat pels jugadors en les xarxes socials, les prèvies del partit i en altres ocasions especials, l’himne festiu ja està disponible a totes les plataformes digitals com Spotify, Instagram, Tik Tok i Apple Music.

El nou himne festiu del CEF Bosc de Tosca ha estat creat amb cura per capturar l’essència i la passió del club. Amb lletres inspiradores, una melodia pegadissa i una producció de qualitat, la cançó transmet un missatge d’unitat, determinació i amor pel futbol. L’objectiu principal del himne és aconseguir que els jugadors i els aficionats sentin una connexió emocional amb el club i esdevingui un símbol de la seva identitat.

Amb l’auge de les xarxes socials i amb la Kings League (concretament l’himne de Jijantes FC) com a referència, el CEF Bosc de Tosca ha abraçat aquesta tendència i ha decidit utilitzar el nou himne festiu com una eina per aprofundir en la relació amb els aficionats. Els jugadors del club podran utilitzar la cançó en les seves publicacions a Instagram, Tik Tok i altres xarxes socials per crear un esperit de comunitat, involucrar-se amb els seguidors i transmetre la seva passió pel futbol, l’esport i el club.