Reunió Informativa (consell)

Avui s’ha dut a terme la Reunió Informativa per tots els pares, mares i jugadors del Consell Esportiu de La Garrotxa del club. A continuació en fem un breu resum:

40 anys del club

El CEF Bosc de Tosca es va fundar el gener del 1978, pel que durant aquesta temporada, viurem i celebrarem els nostres 40 anys. És un luxe i un orgull pel poble veure créixer aquesta família. Gràcies a tots, avui som 24 equips de futbol base!

Coordinadors

Coordinador General: Yeray Pérez
Coordinador d’Etapa F11: Adrià Banús
Coordinador d’Etapa F7 (federat): Marc Adalid i Albert Guillamet
Coordinador d’ETapa F7 (consell): Pere Carré

coordinadors

Formació als entrenadors

formacioEl CEF Bosc de Tosca ha iniciat el Curs Bàsic d’Entrenadors al Local Social de Bosc de Tosca, dirigida per l’Escola d’Entrenadors de la FCF. Xevi Cros, president del Club, argumentava que la intenció és disposar de tots els entrenadors titulats i és per aquest motiu, que els entrenadors del Club que s’han apuntat al curs, se’ls becarà amb 425€ a cadascú. En total 7 entrenadors del CEF Bosc de Tosca l’estan cursant.

 

Serveis

Fisioterapeuta: Adela Sampere (649 20 08 04)
En cas de lesió d’un jugador, es podrà trucar i demanar hora. Aquest servei és totalment gratuït pels jugadors del CEF Bosc de Tosca.

Secretaris: Lourdes Mach i Francesc Ventura
Són els encarregats de gestionar les remeses dels jugadors i la comptabilitat del Club.

Preparador físic: Joan Pardo
És l’encarregat de tota la preparació física dels jugadors federats.

Roba de club

S’informa a tots els jugadors i familiars, que aquesta temporada serà l’última d’aquest model de Joma. Per la pròxima temporada, es renovarà el disseny.

Millores instal·lacions

Dels 4 projectes que es van presentar la temporada passada, s’han complert tots.

 • Anivellar l’accès a l’aparcament principal
 • Construcció d’escullera i tancament
 • Cobert del bar del camp de gespa artificial
 • Nou espai de magatzem

millores-instalacions

Millores de material

S’ha comprat un Quad per respatllar el camp de gespa artificial (manteniment obligatori), un talla-gespa pel camp de gespa natural, s’ha fet una inversió de 2.100€ en material esportiu i per primera vegada, tots els equips del Club disposaran de farmacioles i botellers pels partits.

Projectes de millora

 • Revestir de pedra el nou magatzem
 • Augmentar la il·luminació del camp de gespa artificial
 • Plantejar plànols per incrementar vestidors
 • Canviar els seients del camp de gespa natural

projectes-millora

Publicitat

Tots els guanys obtinguts de les valles publicitàries del camp de gespa artificial, van destinats íntegrament al futbol base.

Preu de publicitat

 • 1r any | 200,00€ (planxa inclosa)
 • 2n any | 175,00€

Xevi Cros, esmentada també que l’Ajuntament de Les Preses donava un recolzament imprescindible per dur a terme totes les millores en instal·lacions i futbol base en general.

Descomptes

 • Parking + Centric Olot
 • Base Font Esports
 • Gasolinera RedOil

Quota

Aquesta any ha augmentat, degut a l’augment d’un 40% de la prima de la pòlissa de cobertura mèdica ofert per Allianz que treballa conjuntament amb el Consell Esportiu.

Seguiran havent 8 quotes (de setembre a abril) i la primera remesa es realitzarà a finals d’octubre en la qual hi haurà la quota de setembre i la d’octubre.

Àlbum de cromos

Aquesta temporada, l’empresa GR8 Sport s’encarregarà de fotografiar a tots els jugadors per tal de disposar d’una col·lecció de cromos de tots els equips del Club per aquesta mateixa temporada. Les fotografies es duran a terme el dia de la Presentació del Club, dimecres 1 de novembre a les 15:00h.

Premis Solidaris

A finals de la temporada passada, el CEF Bosc de Tosca va rebre el Premi Solidari en reconeixement al compromís social, la tasca solidària i la contribució al foment dels valors a través del futbol.

El Club des de fa varis anys, envia roba antiga del club a l’Àfrica i aquest gest ha estat reconegut per la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol.

premis-solidaris

Convenis i filials

El CF Sant Privat seguirà sent el primer filial del club per donar sortida als juvenils que poden arribar a tenir cabuda al primer equip del CEF Bosc de Tosca.

Com a novetat, el Joanetes FC, també estarà vinculat al club per a que la resta de juvenils tinguin una continuïtat marcada i seguida amb el Club.

Adrià Banús, coordinador de l’etapa de F11 i Ferran Roca, entrenador del primer equip, seran el vincle entre els 3 clubs.

El conveni amb l’Escola Cor de Maria i Maria Reina d’Olot també es renova i tots aquells alumnes de l’escola que vulguin iniciar-se al futbol, tenen la opció de venir al CEF Bosc de Tosca.

Football Cup Barcelona | Barcelona Football Festival

Des de fa 4 anys, el Club manté una relació estreta amb l’empresa SALBCN, organitzadora d’esdeveniments, i és per aquest motiu que ens conviden anualment als Tornejos Internacionals que es celebren al Complex Esportiu de Salou.

Hi participem en 3 períodes de l’any (octubre, abril i maig) i no són de caire obligatori, únicament hi participem si la gran majoria dels jugadors hi estan a favor.

Per què fem aquestes escapades?

 • Cohasió de grup
 • Aprendre altres estils de joc
 • Sumar experiències
 • Diversió
 • Records imborrables

football-cup-barcelona

Intercanvis cultural-futbolístic

marly-1Actualment tenim dos clubs internacionals agermanats amb el CEF Bosc de Tosca:

 • US Marly (França)
 • Athletic Slatina (Rumania)

Els dos clubs ja han vingut a les nostres instal·lacions i han estat acollits amb famílies dels diferents equips del CEF Bosc de Tosca.

US Marly

Els jugadors francesos venen a Bosc de Tosca sobre el mes d’octubre i realitzen l’intercanvi amb jugadors de categoria Infantil. A més, el Club organitza partits amistosos a les instal·lacions perquè puguin veure i aprendre el sistema de joc que s’utilitza al nostre país.

Els jugadors de Bosc de Tosca viatgen a Marly (Lille) al mes de maig i participen al Torneig Internacional que organitza el mateix club US Marly. Els jugadors del Club són acollits amb famílies del club agermanat.

marly-2

Athletic Slatina

Aquest vincle és molt més recent, doncs s’ha creat aquesta mateixa temporada i de moment només són ells els que han vingut al poble i han sigut acollits per família de l’actual Aleví “A”. L’experiència ha estat inoblidable, participant al nostre V Memorial Enric Rodà “Licu” i jugant contra el Barça, per ells, un somni fet realitat.

Al maig, serà el torn de l’Aleví “A” que viatjarà a Rumania per disputar el Torneig Internacional que organitza el club. Athletic Slatina s’ha compromès a pagar l’Hotel i els desplaçaments a tots els jugadors i entrenadors.

Què aconseguim amb aquests intercanvis?

 • Viatjar és aprendre: L’intercanvi permet al jugador a desenvolupar habilitat que desconeixia.
 • Un nou idioma: El jugador aprendrà a conviure amb altres costums i podrà anar més enllà del diccionari.
 • Amics: Els intercanvis són propis per establis noves amistats.
 • Noves perspectives: Aquesta experiència va més enllà del futbol i trasllat geogràfic. El major viatge és el que realitzen els sentits del jugador al conviure amb una altre cultura, tradicions i forma de vida.

slatina

Activitats a les instal·lacions del CEF Bosc de Tosca

Per poder auto-subvencionar tots els costos que comporten mantenir al màxim nivell possible el CEF Bosc de Tosca, al llarg de la temporada es realitzen les següents activitats:

 • Tornejos de futbol
 • Quina de Nadal
 • Cagaburro

activitats

Memorial Enric Rodà Serra “Licu”

Xevi Cros, ha volgut destacar la força que està agafant aquest reconegut memorial, el qual per primera vegada aquesta temporada ha sigut Internacional, comptant amb la presència de l’equip rumanès Athletic Slatina.

També han participat equips com el FC Barcelona, RCD Espanyol, Girona FC, CF Damm, UE Llagostera, entre molts altres.

La bona predisposició dels jugadors de l’Aleví “A” i la massa social que mou aquest Club, juntament amb la bona organització, fan que any rere any sigui un dels tornejos més ben reconeguts de Catalunya.

memorial

Catalunya Amputee Football Experience

L’any 2016 es va organitzar per primera vegada un campionat triangular de futbol per a amputats, el qual va tenir molt d’èxit i ressó, donant la final en diferit per Esport3. Les seleccios que hi van participar van ser Espanya, França i Polònia.

La principal intenció del Club és no perdre aquest esdeveniment i la intenció és recuperar-lo de cares a la temporada vinent (2018-19).

cafe

Comparteix ara

Publicacions Relacionades