Un Cagaburro de 40 anys!

La jornada festiva va començar a la tarda amb la setena edició del Cagaburro, inflables de tot tipus, festa de l’escuma i espectacles per als més petits i va allargar-se fins a la matinada. Més de 700 persones van assistir al concurs de paelles i sopar per commemorar els 40 anys del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca. Miquel del Roig, l’Orquestra Di-Versiones i DJ Kurba van posar la música a la nit, durant la qual  també va presentar l’equipació de la propera temporada.

  • Va ser un dia molt especial pel Club. La tarda va ser espectacular, veient gaudir centenars de nens amb tot el que el Club ha organitzat. Els burros van fer la seva feina i el sopar va ser un èxit amb la participació de més de 700 persones. La gent va quedar contenta amb la presentació de les noves equipacions de carrer i de joc i la festa va continuar amb els millors grups que podien venir per acabar-ho de rematar.   

    Xevi Cros
    President

La parcel·la 0899 ha estat la guanyadora del premi blau, una nit a l’Hotel Mas la Ferreria de Bianya i un menú degustació al restaurant ca l’Enric i una passejada en burro pel Parc de Pedra Tosca.

El premi groc, un menú degustació al restaurant Can Jubany, un vol en globus i una passejada en burro ha caigut a la parcel·la 3199.La 3140 ha recollit el premi verd, consistent en un menú degustació al restaurant Les Cols d’Olot, una nit a Les Cols Pavellons i una passejada en burro. El premi rosa, que regalava un cap de setmana en família a Port Aventura va ser per la parcel·la 1960. Per últim, els propietaris de la parcel·la numero 0800 van endur-se el premi vermell, un creuer pel Mediterrani o un viatge pel mateix valor.

 

01

Share Now

Related Post

Obrir WhatsApp
Tens algun dubte?
WhatsApp CEF Bosc de Tosca
Hola! Vols inscriure el teu fill/a i tens algun dubte?