Utilitzes les sabates adequades al terreny de joc?

En les darreres setmanes hem detectat que molts jugadors de futbol base tenen sabates de futbol amb una sola no apte per la pràctica de futbol en els terrenys de joc on juguen. Dur unes sabates inapropiades poden esdevenir lesions i per aquest motiu, hem vist oportú mostrar-vos els tres tipus de sabates més comuns i per a què serveixen cadascuna d’elles.

Sabates de futbol AG (Artificial Grass)

Aquestes són les soles que més han avançat els últims anys. Les soles AG estan formades per tacos de goma i s’han d’utilitzar en camps de GESPA ARTIFICIAL. A dia d’avui, les marques estan treballant per adaptar les seves soles a les diferents generacions de gespa artificial, ja que la 1ª generació de gespa artificial es consideramoqueta, els de 2ª tenen un pèl molt curt i la 3ª són els que més s’assemblen a un camp de gespa natural.

Aquestes són les que us recomanem, ja que els entrenaments i els partits a Bosc de Tosca, els fem en camp de gespa artificial. Són molt pocs els partits que es realitzen en camp de gespa natural.

Sabates per a GESPA ARTIFICIAL de 1ª i 2ª Generació

Sabates per a GESPA ARTIFICIAL de 1ª i 2ª Generació

Sabates de futbol FG (Firm Ground)

No les utilitzis en camps de gespa artificial!

Les soles FG són les més comuns, amb les que competeixen la majoria de jugadors, formades per entre 11 i 14 tacs de goma amb diferentes formes i longituds depenent de si es vol reforçar la velocitat o el gir i comoditat. S’han d’utilitzar ÚNICAMENT a camps de GESPA NATURAL. Podrem trobar marques que ofereixen soles FG/AG que també es poden utilitzar a camps de gespa artificial d’última generació, però si això no està indicat i el client utilitza una sola FG en un camp AG ha de saber que perd la garantia.

llegenda

Sabates per a GESPA NATURAL

Comparteix ara

Publicacions relacionades

Deixa’ns un comentari